Followers

Wednesday, February 29, 2012

2012 - The Day We Should Stood Still Together

Greeting Folks :))
assalamualaikum .



(>.<) Cuba teka siapa? Siapa yang update ni? Haa,, Seorang pun tak akan tahu. :))

Tak kisahla siapapun yang "UPDATE" yang penting ada yang prihatin.
P/s ="Sorrylah" ea saya tak pandai update blog ni cantik-cantik , Cincai pun jadilah ea? Thanks :))


"SMKDPT"
Sekolah ini sekolah yang paling bermakna dalam sejarah hidup kami. Kerana, pelbagai yang telah kami pelajari dari sini, Di dalam sebuah kelas yang mungkin bagi sesetengah warga SMKDPT anggap agak kebelakang. Tapi bila diikuti apa yang cikgu kami kata "Nak dibandingkan dengan kelas lain kelas kamu lebih bagus dari mereka.." so? mesti la kami bangga bila ada yang cakap macam tu, kelas kami ialah Nilam.
Kami terdiri dari 22 orang pelajar.
Mereka adalah :

ASYIQ, HAKEEM, FARHAN, IRFAN, NORAZAM, SYAFIQ, ZHARITH
ALIAH, AZILA, ADRINA, ATIEQAH, SYAFIQAH, SUFI, SYAHIDAH ,HAFIZAH, MEI MEI ,TAHARAH ,SYAZWANI, FAMEERA, FABIELA, SUZANA SOFEA, JAMIATUL ..

:)) Nak dijadikan cerita macam-macam pernah kami lalui secara individu mahupun berkumpulan,

*Konflik antara budak lelaki ( 3A vs S ) ^^
*Konflik antara Laki Bini . (Can't mention who they are) Opss :P hehe.
*Pergaduhan antara 2 Tinggi  :D
*Perkembangan konflik antara Laki Bini tersebut .
*Konflik antara budak perempuan ( 1 girl spoil it out )

Itu kalau yang negatifnya. Yang positif pulak lagilah banyak tak dapat digambarkan bagaimana indah dan seronoknya :))
Tapi sekarang alangkah sedihnya bila dikenang :'(




"Missing the part when all of pieces of me laugh together. Take care :') "


Itulah yang boleh digambarkan sekarang, Mana taknya semua dah tak berjumpa almaklumlah semua sibuk berkerja ada cuti pun hari lain-lain. Yang tak bekerja pulak duduk terperap kat rumah menyibukkan diri masing-masing dengan keluarga..
Huh yang pasti,"Aku" rindu untuk melihat dan mendengar gelak, gurau senda, angan-angan, gosip korang seperti yang pernah korang buat dulu especiall TARIAN AMBOI-AMBOI budak lelaki :)
Kalaulah ada jual "Time Machine" kompem dah "Aku" beli reverse balik masa ke alam persekolah yang mustahil untuk kita kembali semula, Sungguh "Aku" terkilan sebab hari-hari akhir kita tak seceria malah murum seperti kita ni bukan keluarga lagi..
"Aku" masih ingat seorang dari kita cakap "Kita kat sekolah je kawan, kat luar aku bukan kawan kau lagi....." ayat yang telah kau sembur ni akan "Aku" ingat walaupun bukan untuk "Aku" . Terima Kasih kawan, Kau antara punca kerenganggan kita semua :))

"WAVING A GOODBYE IS NOT IN OUR HAND TO DO BUT ON OUR HAND TO NOT TO DO"
Got what I'm tryin to says?? Kalau dapat bagus korang memang cerdik .. Double thumbs up darl ! hehe ... Semoga kita jumpa lagi dalam masa terdekat ni, For sure "Nilam" miss all of you guys who once light up this class :)) Tata ..



3 comments:

sophieasofea said...

saranghaeyo guys :)

Tara Asrar (NEW) said...

hah! ni Opie yang update eh? wuhuuu
btw, sedih seyh! :'(

Anak Nilam1011 said...

:))